00
Haber Detayı
29 Eylül 2022 - Perşembe 15:16
 
Kargıcak Akdeniz Caddesi Sıcak Asfaltla Buluşuyor
Alanya Belediyesi, Menderes Bulvarından Kargıcak Vahapoğlu Ortaokuluna uzanan Akdeniz Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı.
YAŞAM Haberi
Kargıcak Akdeniz Caddesi Sıcak Asfaltla Buluşuyor

Alanya Belediyesi doğu mahallelerini kapsayan asfalt çalışmalarına Kargıcak Mahallesi’nde devam ediyor. Altyapı ve yol genişletme çalışmalarının tamamlandığı Akdeniz Caddesi’nde sürdürülen asfalt çalışması ile bölgenin en önemli ulaşım arterlerinden birisi daha konforlu ve güvenli hale getirilmiş olacak. Menderes Bulvarından başlayan ve cami, okul gibi pek çok yere bağlanan ana yol olan Akdeniz Caddesi’nde ekipler yoğun bir çalışma ile asfalt dökümünü sürdürüyorlar.


BAŞKAN YÜCEL; “ALT YAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”
Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ulaşım noktasında kentin her mahallesinde iyileştirme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ifade etti. Başkan Yücel, “Dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından göç alarak büyüyen Alanya’mızda alt yapı ve asfalt çalışmalarına da büyük önem gösteriyoruz. Son dönemde yoğun göç alan ve her geçen büyüyen Kargıcak Mahallemizde de vatandaşlarımızın konforunu arttırmak ve ihtiyaçları karşılamak adına çalışmalarımız sürüyor. Bölgenin en sık kullanılan ve önemli caddelerinden olan Akdeniz Caddesi’nde yol genişletme çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Kısa sürede bitireceğimiz çalışmalar bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0