00
Haber Detayı
25 Kasım 2021 - Perşembe 08:15
 
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon , İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon , İzleme ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.
YAŞAM Haberi
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon , İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Toplantı Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Gençlik Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Kadına şiddet konusunda yapılan çalışmalarla bu konudaki farkındalıklar gün geçtikçe artıyor. Bizim amacımız ise ilçemizde bu konu ile ilgili özverili ve dikkatli davranarak kadına şiddetin önüne geçmeye çalışmaktır. 


Tüm kurumlarımız bu konuda kendilerine düşen görevi işbirliği içerisinde fazlasıyla yapmalıdır dedi. Konuşmanın ardından Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda katılımcılara bilgilendirme sunumu yapıldı. Katılımcılar arasında kadına şiddet konusu ile ilgili olarak yapılabilecek faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Toplantıya Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel , Aile Mahkemesi Hakimi Yasemen Günday , Cumhuriyet Savcısı Mevlana Sala , İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı , İlçe Emniyet Müdür V. Cengiz Usta , İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz , İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir , Antalya 2. Kadın Konuk Evi Müdürü Yeşim Öztürk katıldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0