00
Haber Detayı
11 Kasım 2022 - Cuma 09:39
 
Japon Heyetinden Alanya’ya Turizm İşbirliği Ziyareti
Tokyo Büyükelçiliği - Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve JATA (Japonya seyahat acentaları birliği) Alanya’ya Turizm işbirliği ziyaretinde bulundu.
TURİZM Haberi
Japon Heyetinden Alanya’ya Turizm İşbirliği Ziyareti

TGA (Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı) , Tokyo Büyükelçiliği - Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve JATA (Japonya seyahat acentaları birliği) işbirliği ile oluşturulan proje kapsamında ülkemizin turizm ürünlerini tanıtmak amacıyla Japonya’dan gelen 8 üst düzey tur operatörü yöneticileri bugün ilçemiz Alanya’ya geldiler.  


Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından karşılanan Japon heyetine ; Alanya Şehir haritası ve Tarihi Alanya Kale haritası hediye edilerek; Tarihi Alanya Kalesi, Kızıl Kule, Alanya Tersanesi ve şehrimiz gezdirilerek tanıtıldı. 


Japonya’dan gelen 8 üst düzey tur operatörü yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Tarihiyle, doğasıyla, kültürel mirasıyla ve tüm güzellikleriyle dikkat çeken Alanya’mızın turizmini tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz. Bu anlamda Japonya’dan gelen misafirlerimizi şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendilerine güzel ziyaretleri ve işbirlikleri için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0