00
Haber Detayı
30 Ekim 2022 - Pazar 16:52
 
Jandarmadan Bir Uyuşturucu Operasyonu Daha
Antalya’da uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Jandarma ekipleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttükleri çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonda 5,5 kilogram metamfetamin ele geçirilerek olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.
ASAYİŞ Haberi
Jandarmadan Bir Uyuşturucu Operasyonu Daha

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT Timleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında şüpheli N.A. ve B.G. isimli şahısların ellerinde bulundurdukları uyarıcı maddeleri piyasaya süreceklerinin bilgisinin alınması üzerine operasyon için harekete geçti.


Şüpheli şahısların kullandıkları araç durdurularak yapılan arama sonucunda; 5,5 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli iki şahıs gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0