00
Haber Detayı
04 Ekim 2022 - Salı 16:26
 
Jandarma’dan Uyuşturucuya Yönelik Operasyonlar Devam Ediyor
Antalya İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik operasyonlarına aralıksız şekilde devam ediyor. Gelen ihbar üzerine Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyon neticesinde şüpheli S.T.Ö.’nün aracında ve evinde yapılan aramalarda 15 bin adet bonzai ve farklı uyarıcı maddeler ele geçirildi.
ASAYİŞ Haberi
Jandarma’dan Uyuşturucuya Yönelik Operasyonlar Devam Ediyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam eden Jandarma ekipleri, Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Asayiş Şube JASAT timlerince yapılan istihbarat çalışmaları kapsamında S.T.Ö. isimli şüphelinin bonzai maddesini sıvı hale getirip A4 kâğıdına emdirerek Antalya sahil bölgesindeki turistik tesislerde piyasaya süreceği bilgisinin alınması üzerine operasyon için düğmeye bastı.


Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme Timlerince şüphelinin kullandığı araçta ve evinde yapılan aramalarda; 15 bin adet bonzai (3 milyon 840 bin kullanımlık), 1,5 kilogram skunk, 200 gram metamfetamin, 5 gr kokain, 1 adet hassas terazi, 1,5 litre A4 sentetik uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal madde, 23 adet 9 mm tabanca mermisi ele geçirildi.


Piyasa Değeri 384 Milyon TL
Yapılan açıklamanın sonunda yakalanan uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 384 Milyon Türk Lirası olduğu belirtilirken, yakalanan şüpheli S.T.Ö.’nun ise uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0