00
Haber Detayı
06 Ekim 2022 - Perşembe 15:53
 
Jandarma’dan Uyuşturucu Tacirine Suçüstü
Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile etkin bir şekilde mücadele veren Antalya İl Jandarma Komutanlığı başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli A.E.A. isimli şahsın üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan aramalar sonucu 5.700 adet captagon adı ile bilinen uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.
ASAYİŞ Haberi
Jandarma’dan Uyuşturucu Tacirine Suçüstü

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde imal ve ticareti ile etkin mücadelesine aralıksız devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ticareti yapan kişilere karşı başarılı bir operasyona daha imza atan Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) Şube Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli A.E.A. isimli şahsın elinde bulunan yüklü miktarda uyuşturucu hapı Konyaaltı ve Kepez İlçelerinde piyasaya süreceğinin istihbaratı gelmesi üzerine operasyon için harekete geçti.


İl Jandarma Komutanlığı KOM  Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, JASAT, ve Konyaaltı Merkez Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından takibe alınan şüpheli A.E.A. elinde bir çanta ile birlikte Kepez/Erenköy mahallesinde durdurularak yakalanmıştır. Şüphelinin üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan arama sonucunda; 5.700 adet captagon adı ile bilinen uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.


Olayla ilgili şüpheli şahıs gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0