00
Haber Detayı
27 Mart 2023 - Pazartesi 13:02
 
Jandarma 1025 Adet Captagon Hap Ele Geçirdi
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, 1025 adet captagon hap ele geçirdi.
ASAYİŞ Haberi
Jandarma 1025 Adet Captagon Hap Ele Geçirdi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı; İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda H.T. ve İ.İ. isimli şüpheli şahısların evlerinde yapılan arama sonucunda 1025 adet captagon hapın ele geçirildiği ve şüphelilerin gözaltına alındığı bilgisi verildi.


Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamanın sonunda, Antalya’da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0