00
Haber Detayı
27 Ocak 2023 - Cuma 01:17
 
İYİ Parti'de 4'ncü istifa
Şefik Bahçe'nin İYİ Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna oturması ile istifaların ardı arkası kesilmiyor. İYİ Parti İlçe Başkanlığı için yapılan seçimi kazanan Şefik Bahçe'nin koltuğa oturması ile partide istifa depremi yaşanıyor.
YAŞAM Haberi
İYİ Parti'de 4'ncü istifa

 İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya, Nurettin Babaoğlu ile  Gökçen Kayakıran'nın ardından dün de İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bedia Hakenkruger partide görevinden istifa ettiğini açıkladı. 


Kendi sosyal medya hesabından istifaya ilişkin bir açıklama yapan Bedia Hakenkruger, "Bildiğiniz üzere 2020 yılından son döneme kadar severek ve elimden gelenin en iyisini yapabilme amacıyla İYİ Partimizin Alanya İlçe Teşkilatında üyelerimiz ve delegelerimizin de kararı ile yönetici olarak görev yaptım. Yine kamuoyunun bildiği gibi İlçe Başkanımız Alper Arıkan’ın İl Yönetimine girmesinden dolayı boşalan İlçe Başkanlığı koltuğuna yönetimimiz içinde yapılan bir seçim ile Şefik Bahçe oturmuş olup görevine başlamıştır. 


Şahsım adına, yeni ilçe başkanımızın daha rahat bir çalışma ekibi kurabilmesi, yerime gelecek arkadaşımın enerjisi ile daha başarılı çalışmalar yürütebileceği inancı ile Yönetim Kurulu Üyeliğimden istifa ediyorum.
İYİ Partili olarak partimizin iktidarı ve Meral Akşener’i Başbakan yapma hedefi doğrultusunda elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bu vesile ile yeni Başkanımız Şefik Beye ve görev alacak tüm yönetici arkadaşlarımıza üstün başarılar dilerim" dedi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0