00
Haber Detayı
24 Ocak 2023 - Salı 10:03
 
İl Müftüsü Yalçınya Alanyada Kamp Gençleriyle Buluştu
Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”nın açılış programlarına katıldı.
YAŞAM Haberi
İl Müftüsü Yalçınya Alanyada Kamp Gençleriyle Buluştu

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” için Erkek öğrenciler için İbrahim Başkaptan Kur’an Kursunda kız öğrencileri için ise Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursunda açılış programı düzenlendi.


Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programlarda Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından kısa bir selamla konuşması yapılarak programı düzenleyen Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne, katılımcılara ve gençlere teşekkür edildi. Müftü İlhan’ın konuşmasının ardından ise Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri anlatan video izlendi.


Gençlerle bir araya gelen Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya gençlere dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Düzenlenen kampın önemine de değinen İl Müftüsü Yalçınkaya kampı düzenleyen Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne, maddi ve manevi destekte bulunan herkese teşekkür etti.


Kamp açılış programları öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.
Tatil havasında geçen, Alanya'nın yanı sıra Akseki, Gündoğmuş, Gazipaşa, Manavgat ve Kumluca ilçelerinden misafir öğrencilerin katıldığı kamp programında Kur’an-ı Kerim, Siyer, Hadis, İnanç, İbadet, Ahlak derslerinin yanı sıra atölye çalışmaları yapıyor, Sosyal, Sportif ve Kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0