00
Haber Detayı
29 Ocak 2021 - Cuma 16:21
 
İl Müftüsü Artan'dan Alanya'ya veda ziyareti
Emekliye ayrılacak olan Antalya İl Müftüsü Osman Artan veda ziyaretleri kapsamında Alanya Müftülüğü’nü ziyaret etti.
GÜNDEM Haberi
İl Müftüsü Artan'dan Alanya'ya veda ziyareti

Alanya Müftülüğü Toplantı Salonu’nda müftülük personeliyle vedalaşan İl Müftüsü Artan, yaş haddinden dolayı yasal prosedür gereği emekli olacağını ancak Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin emeklisinin olmadığını, vatana millete hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

 

Bir ve beraber olmanın önemine değinen Artan, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu takdirde üstesinden gelinemeyecek hiçbir zorluğun, hiçbir güçlüğün olmayacağını belirtti. Geçmişten günümüze Diyanet İşleri Başkanlığı’nın geldiği konuma da değinen Artan, vatandaşlara din hizmeti sunma noktasında birçok alanda faaliyet gösteren bir kurum olduğunu ve bu çalışmaların tüm halka ulaşması noktasında başta Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olmak üzere herkesin gerekli desteği ve önemi vermesi gerektiğini kaydetti.

 

Artan özellikle Diyanet TV ve diyanet yayınlarının özellikle takip edilmesini ve vatandaşlara da mutlaka duyurulması tavsiyelerinde bulundu. Müftülük personeline görev yaptığı süre boyunca bazı tecrübelerini de aktaran Artan, son olarak herkese hakkını helal ettiğini belirtti. Müftülük personelinden de helallik alan Artan daha sonra vedalaşarak binadan ayrıldı.

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0