00
Haber Detayı
22 Ocak 2023 - Pazar 16:49
 
Housekeepıng Camiası Uluslararası 9. Housekeepıng Olimpiyatlarıyla Anfaş’a Damgasını Vurdu.
29. Food Product ve 33. Hotel Equipment 2023 Fuarları içerisinde, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) tarafından düzenlenen Housekeepıng Olimpiyatları Turizm Okulları ve Oteller olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlendi. Yarışmacı okullar, hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, towel origami (havluyla figürler oluşturma), basket atma, mumya adam gibi çeşitli kategorilerde yarışarak hünerlerini sergiledi. Bu yıl Kırgızistan’dan gelen Turizm Okulu da olimpiyatlara ayrı bir renk kattı. Geniş bir alanda hazırlanan olimpiyatlar büyük ilgi gördü.
YAŞAM Haberi
Housekeepıng Camiası Uluslararası 9. Housekeepıng Olimpiyatlarıyla Anfaş’a Damgasını Vurdu.

SEKTÖRÜN VE KAMUOYUNUN TANINMIŞ, SEVİLEN SİMALARI JÜRİ ÜYELİĞİ YAPTILAR

Okullar bölümünün jüri üyeliklerini Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ALTİD Yönetim kurulu üyesi , turizmci Hızır Bozdoğan, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alba Hotels Genel Müdürü Selim Soylu, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti  ALGC Başkanı Ferit Kesen, Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği İNKAY ikinci başkanı İlhami Yavuz, Starlight Resort Hotel Hk Koordinatörü Hüseyin Varol, Turizm Dosyası Yönetim Kurulu Başkanı, gazeteci Halil Öncü üstlenirken, oteller bölümünün jüri üyeliklerini ise, Fethiye, Marmaris, Bodrum, İzmir, Ankara, İstanbul, Alanya Housekeepıng derneklerinin başkanları üstlendiler.  


TÜM ÇABAMIZ FARKINDALIK YARATMAK, SEKTÖRÜN VE MESLEĞİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMAKTIR.  
HOTED’in kurucusu, Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Hakan Halit Yeni, farkındalık yaratmak ve mesleğin renkli yüzünü sergilemek adına bu olimpiyatları düzenlediklerini söylerken “ Housekeepıng departmanı konaklama sektörünün yüzü, aynasıdır. Sağlıklı yaşamın korunması ve geri dönüşüm turizminin yegâne teminatıdır. Turizmde sürdürülebilirlik adına, Housekeepıng’in her yönüyle geliştirilmesi, çıtasının yükseltilmesi sadece bu mesleğin mensupları için değil, işletmecilerimiz, yatırımcılarımız ve tüm turizm camiamız için de çok büyük önem arz etmektedir.” diye konuştu. 


YARIŞMACILAR KUPA, MADALYA VE ÇEŞİTLİ HEDİYELERİN YANI SIRA TATİLLERLE DE ÖDÜLLENDİRİLDİLER. 
Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan yarışmalarda dereceye giren okul ve otellerin isimleri ise, okullar bölümünde Muğla Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Kırgızistan Türkiye-Manas Üniversitesi Turizm Fakültesi ikinci, Antalya Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü olurken okullar jüri özel ödülü Yalova Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne verildi. 


Oteller bölümünde ise, Alanya Justınıano Club Otel birinci, Club Otel Noxinn ikinci, Afyon Grand Özgül Termal Otel üçüncü olurken, oteller bölümü jüri özel ödülü ise Bodrum yıldızlarına verildi.  Dereceye giren otel ve okulların birincileri ekip olarak Afyon Tuna Resort Termal & Spa Otel Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çınaroğlu tarafından 2 gece 3 gün tatille ödüllendirilirken, Oteller bölümünden Yalova Uygulama Oteli ekibine Afyon Gazlıgöl Grand Özgül Termal & Spa Otel’de, Genel Müdür Hakan Siyah tarafından 3 gece 4 gün konaklamalı tatil hediye edildi.  
Dört günlük fuar boyunca süren organizasyona destek veren, katkı sağlayan firmalara, yarışmalara katılan otellere, okullara ve jüri üyelerine tüm Housekeepıng camiası adına teşekkür edilip plaket takdim edildi. 


Toplu hatıra fotoğrafı çekilerek yarışmalar muhteşem bir finalle sona erdi.
Hakan Halit Yeni: Çok değerli, çok kıymetli basın mensubu dostlarım, kardeşlerim. 70 ülkeden yaklaşık 400 katılımcının katıldığı Türkiye'nin en büyük, en çok ziyaret edilen fuarlarından biri olan Antalya Anfaş fuarında Alanya ismini 9. Kez neonlara yazdırmanın gururunu bir kez daha yaşayıp muhteşem bir organizasyona imza attık. 
Yukarıda yollamış olduğum resimler okullar ve otellerin 1-2 ve 3'cüleridir. Aynı zamanda jüri özel ödülü alan otel ve okulun resimleri bulunmaktadır. 


Çalışmalarına aylar öncesinden başladığımız HOTED 9. Uluslararası Housekeepıng Olimpiyatlarımıza, bir emekçi kuruluşu olan HOTED'e,  emekçilerimize başından buyana ve her zaman, her konuda vermiş olduğunuz destek ve katkılarınızdan dolayı sizlere de ayrıca ve bilhassa teşekkür ediyorum

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0