00
Haber Detayı
25 Kasım 2022 - Cuma 14:23
 
HOTED eğitimde hız kesmiyor
HOTED’in 159’uncu eğitim seminerine katılanlara halı yıkama, boyama, koltuk, yatak yıkama, koruma kullanma ve hijyen kuralları anlatıldı. HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni, “Mesleği ve sektörü daha ileriye taşıyabilmek için mücadelemize ve çalışmalarımıza en üst perdeden devam edeceğiz” dedi.
YAŞAM Haberi
HOTED eğitimde hız kesmiyor

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Selene Bach Otel'in ev sahipliğinde kendi alanının en iyilerinden biri olan Uğur Halı Yıkama Firması’nın destek ve katkılarıyla ‘Halı Koltuk Yıkama, Leke ve Hijyeni Kuralları’ konulu 159’uncu eğitim seminerini gerçekleştirdi. Seminere, HOTED yönetimi, Uğur Halı Yıkama firmasının yetkilileri, kat hizmetleri müdürleri, çamaşırhane, meydan şefleri ve çok sayıda HOTED üyesi katıldı.  Dernek başkanı Sevgi Topuzel’in açılış konuşmasıyla başlayan seminer, Uğur Halı Yıkama Firması Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Yılmaz’ın sunumuyla, halı yıkama, boyama, koltuk, yatak yıkama, koruma kullanma ve hijyen kuralları konusunda dikkat edilmesi gereken önemli konular detaylarıyla birlikte anlatıldı. 

“AMACIMIZ MESLEĞE VE SEKTÖRE SAHİP ÇIKIP KATKI SAĞLAMAK” 
HOTED Onursal Başkan Hakan Halit Yeni, 1 Aralık 2022 tarihinde başlayacak olan kat şefliği kursları, 17-20 Ocak 2023 Antalya Anfaş Uluslararası Otel Ekipmanları Fuarı’nda Gerçekleştirecekleri Housekeeping Olimpiyatları gibi gelecek aylarda yapılacak olan faaliyetler hakkında üyelere detaylı bilgiler aktardı.  Yeni, “Tüm camiamız, turizm kamuoyu şunu bilmelidir ki birlik ve beraberlik içerisinde her ne şartta olursa olsun, mesleği ve sektörü daha ileriye taşıyabilmek için mücadelemize ve çalışmalarımıza en üst perdeden devam edeceğiz” dedi.

 

“HOTED’İN ÇALIŞMALARIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Seminere ev sahipliği yapan Selene Bach Otel’in Genel Müdürü Mahir Oktay, “HOTED, sivil toplum kuruluşları arasında başarılı çalışmalarıyla gurur duyduğumuz, takdir ettiğimiz bir kuruluş. Her zaman yanınızda olmaya, çalışmalarınızı desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.    Konuşmaların yaklaşık 2 saat süren seminer sonunda HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan Uğur Halı Yıkama Firması yönetimine, seminere ev sahipliği yapan Selene Bach Otel genel müdürü Mahir Oktay’a ve housekeeping müdürüne HOTED camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0