00
Haber Detayı
16 Ocak 2022 - Pazar 18:39
 
Horting Federasyonu Kuruluyor
Horting Ferderasyon Başkanı Muhsin Türk Alanya'nın göğsünü Kabartan Özgür Kaysılı'yı Horting Federasyonu MHK Akdeniz Bölge Başkanı olarak atayacağını ifade etti.
SPOR Haberi
Horting Federasyonu Kuruluyor

Dünya'da savunma sporlarının revaçta olduğu günümüzde geleneksel savunma sporlarının geliştirilmiş versiyonları ön plana çıkıyor.

Bir çok farklı stili ile dört yaş üstü herkesin yapabileceği, fizyolojik ve zihinsel gelişim sağlayan; aynı anda da eğlendiren bir spor branşı olan Horting ülkemizde de federasyonel faaliyetine başlıyor.
Karma bir tekniği olan Horting, içerisinde kendine özgü halleri ile; Taekwondo, Kung-fu, Judo, Güreş, Muaythai gibi sporların bilinen en etkili tekniklerinin yanı sıra, yine kendine özgü halleri ile okçuluk ve atıcılık stillerini de barındırıyor.

Federasyon Başkanı Muhsin Türk "Şu anda 47 ilimizde il yapılanmamızı tamamladık. 4-5-6 Mart 2022 tarihlerinde Manavgat ilçemizde yapılacak Antrenör ve Hakem Semineri sonrasında faaliyetlerimize start vereceğiz.
Tüm spor camiasına hayırlı olsun." dedi.


Daha önceden Muaythai ve Kempo Federasyonlarında bir çok ulusal ve uluslararası organizasyonda hakem olarak görev alarak Alanya'nın göğsünü kabartan Özgür Kaysılı'yı da Horting Federasyonu MHK Akdeniz Bölge Başkanı olarak göreceğiz. Kendisi Şubat ayı içerisinde, ülkemizde yapılacak eğitim çalışmalarının hazırlığı için Ukrayna'ya davet edildi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0