00
Haber Detayı
08 Mart 2023 - Çarşamba 10:47
 
Hemşehri Dernekleri Platformu’ndan Vali Yazıcı’ya Ziyaret
Vali Ersin Yazıcı, Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Deniz Akgün’ü ve beraberinde Antalya’daki hemşehri derneklerinin başkanlarını makamında kabul etti.
YAŞAM Haberi
Hemşehri Dernekleri Platformu’ndan Vali Yazıcı’ya Ziyaret

Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Deniz Akgün’ü ve beraberinde Antalya’daki hemşehri derneklerinin başkanları, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Misafirleriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Ziyarette Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Deniz Akgün, faaliyetleri hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi vererek; “Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Çok üzücü bir deprem yaşadık. Depremle ilgili dernek olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Depremin ilk gününden itibaren ne yapabilirizi sorguluyoruz. Bu konuda sizinle iletişime geçmek istedik. Sizin kaptanlığınızda deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım etmek istiyoruz.” diye konuştu.


Katkılarınızdan Dolayı Teşekkür Ediyorum
Desteklerinden dolayı Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Çok büyük bir afet yaşadık. Hepimizin başı sağ olsun. Biz depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Milletçe kenetlendik. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Bu noktada siz ve sizler gibi derneklerimizin destekleri çok önemli. Tekrardan sizlere katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Konuşmasının sonunda Vali Yazıcı, ramazan ayının yaklaştığını ve dernek üyelerinin gıda kolisi konusunda depremzede vatandaşlara destek olabileceğini söyledi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0