00
Haber Detayı
10 Nisan 2021 - Cumartesi 11:51
 
Hayri Doğan Caddesi’nde Asfalt Çalışması Başladı
Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Hayri Doğan Caddesi'nde asfalt çalışmasına başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çarşamba, Cikcilli ve Oba Mahallesi kaliteli ve alternatif bir ulaşım güzergahına kavuştu” dedi.
YAŞAM Haberi
Hayri Doğan Caddesi’nde Asfalt Çalışması Başladı

Alanya Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay ulaşıma açılan Cikcilli ve Metro Market arkasından Oba Çarşamba Caddesi’ne bağlantısı yapılan Hayri Doğan Caddesi’nde asfalt çalışması başlatıldı. Kaldırım ve orta refüj dolgu çalışmalarının sürdürüldüğü, 20 metre genişliğindeki caddede asfalt çalışmaları Olive Garden Düğün Salonu Bağlantı yoluna kadar devam edecek. 


Çalışmanın hafta sonu tamamlanacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “370 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki yol, asfalt çalışması ile Çarşamba Caddesi’ne kesintisiz ulaşımı sağlamış olacak.” dedi. Çarşamba, Cikcilli ve Oba Mahallesi’nin alternatif kaliteli bir yola kavuştuğunun altını çizen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımız bu yolda kaliteli bir seyir zevki yaşarken, zamandan ve yakıttan da tasarruf etmiş olacaklar. Tüm Alanya halkına hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0