00
Haber Detayı
03 Mart 2023 - Cuma 09:41
 
Hayırseverlerimizin Desteği Hız Kesmeden Devam Ediyor
Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Ayşe Öztekin ile Elmalı ilçesinde Devlet Hastanesi’nin bulunduğu arsa üzerinde yapılacak olan “Diyaliz Merkezi Hizmet Binası” protokolünü imzaladı. Antalyalı hayırseverlerin eğitimden sağlığa desteklerinin hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Vali Yazıcı; “Antalyalı hayırseverlerimiz şehrimize değer katmaya devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Türk milletinin yardımlaşma tezahürünün en güzel örneğisiniz.” dedi.
YAŞAM Haberi
Hayırseverlerimizin Desteği Hız Kesmeden Devam Ediyor

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Ayşe Öztekin ile Elmalı ilçesinde Devlet Hastanesi’nin bulunduğu arsa üzerinde 1.500 metrekare kapalı alana yapılacak olan “Diyaliz Merkezi Hizmet Binası” protokolünü imzaladı. Vali Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, Elmalı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Birkan Karıklar, hayırsever Ayşe Öztekin ve  hayırseverin yeğeni İzzet Öztürk katıldı.


Şehrimize Yapmış Olduğunuz Bu Katkı Bizler İçin Çok Değerli
Protokoldeki imza törenine hayırsever Ayşe Öztekin’e teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı; “Bugün yine çok hayırlı bir iş için bir aradayız. Turizmin lideri Antalya’mız hayırseverler noktasında da hiç şüphe yok ki lider şehir. Hayırseverlerimiz eğitimden sağlığa birçok noktada şehrimize değer katmaya devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Türk milletinin yardımlaşma tezahürünün en güzel örneğisiniz. Allah sizin gibi gönlü güzel insanlarımızın sayısını arttırsın. Şehrimize yapmış olduğunuz bu katkı bizler için çok değerli. Hayırseverimize yaptığı katkılardan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


El Birliğiyle Şehrimize Katkı Sunacağız
Antalyalı hayırseverlerin hayır noktasında çok duyarlı olduklarına dikkat çeken Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Antalyalı hayırseverlerimiz hayır noktasında çok duyarlı. Güzel bir hayır yapıyorsunuz. Antalya’mız gerçekten hayırsever konusunda çok şanslı. Rabbim hayrınızı kabul etsin. İnşallah hayırseverlerimiz ile birlikte el birliğiyle şehrimize katkı sunmaya devam edeceğiz.”


İnşallah Hastalarımıza Şifa Olacak
Protokol için Vali Yazıcı’ya teşekkür ederek temel atma törenine davet eden hayırsever Ayşe Öztekin; “Paranın bir önemi yok. Bu bina ile inşallah hastalarımız şifa bulacak ve diyaliz için uzağa gitmek zorunda kalmayacak. Bu da bizi çok mutlu edecek. Sizleri de temel atma törenine Elmalı’ya bekliyorum.” dedi.


Bu Hayır Gerçekten Gönül İşi
Hayırsever Ayşe Öztekin’e temel atma törenine geleceğine dair söz veren Vali Yazıcı; “Her zaman söylediğim gibi, yapılan bu hayırlar sadece para ile olmuyor. Para tek başına yeterli değil. Bu hayır gerçekten gönül işi. Gönlü güzel insanlarımıza nasip oluyor. İnşallah temel atma törenini Elmalı’da birlikte gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.


12 Ayda Tamamlanacak
İmzalanan protokolle, Elmalı ilçesinde Devlet Hastanesi’nin bulunduğu arsa üzerinde 1.500 metrekare kapalı alana yapılacak olan “Diyaliz Merkezi Hizmet Binası”nın 12 ay içerisinde tamamlanacağı bilgisi verildi.
 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0