00
Haber Detayı
08 Temmuz 2022 - Cuma 20:32
 
Hastanede Bayram Coşkusu
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk ve hastane yönetimi, bayram boyunca mesai yapacak olan hekim ve sağlık çalışanları ile bu özel günde hastanede geçirmek zorunda kalan ziyaret ederek bayramlaştı.
SAĞLIK Haberi
Hastanede Bayram Coşkusu

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarının 350 Bin nüfusa göre belirlenmiş kadro ile yaz aylarında 2 katına ulaşan bir nüfusa sağlık hizmetini özverili bir şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını vurgulayan Başhekim Vekili Öztürk,” İlçemizin nüfusu yaz aylarında özellikle bayramlarda 2 katına çıkmaktadır. Sağlık çalışanlarımız görevini ifa ile yerine getirmektedir. Her geçen gün artan doktor ve sağlık kadromuzla birlikte sağlıkta yeni hizmetleri hastalarımıza sunuyoruz. 

Bayramları sağlık sorunları nedeniyle hastanelerde geçirmek zorunda kalan hastalarımıza yalnız olmadığını hissettirmek ve biraz olsun moral vermek için bir araya geldik. Onları sağlıklarına kavuşturmak için hekim ve sağlık çalışanlarımız bayram boyunca görevi başında olacaktır.  Bayramda gerek uykusundan gerek sevdiklerinden feragat edip insanların sağlığı için mesai yapacak olan sağlık çalışanlarımıza minnet ve sevgilerimi sunuyor hepsinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayram coşkusunun herkese öncelikle sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0