00
Haber Detayı
07 Mayıs 2021 - Cuma 19:10
 
Hal Dernek Başkanlarından Başkan Şahin’e Teşekkür Ziyareti
Alanya, Konaklı ve Payallar Hal Dernek Başkanları, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Şahin, “Alanya'mızın turizm, inşaat, emlak gibi ana sektörlerinin sorunlarını takip etmeye devam ettiğimiz gibi, tarım sektörünün de sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
YAŞAM Haberi
Hal Dernek Başkanlarından Başkan Şahin’e Teşekkür Ziyareti

Alanya Toptancı Hali Dernek Başkanı Adem Kaya, Konaklı Toptancı Hali Dernek Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Payallar Toptancı Hali Dernek Başkanı Ali Ulukaya, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e semt pazarlarının açılması konusunda gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.


Dernek Başkanları adına ziyarette kısa bir açıklama yapan Alanya Hal Dernek Başkanı Adem Kaya, “Tam Kapanma döneminde yaşadığımız zorlu süreçte Başkan Şahin Alanya, Konaklı ve Payallar Toptancı Hallerimize gelerek bizleri ziyaret etti. Bizi bu zor zamanlarda yalnız bırakmadı. Bizim taleplerimizi ilgili makamlara, ilgili bakanlıklara aktardı. Bu sürecin ardından haftada bir gün de olsa pazar yerlerinin açılması bizleri mutlu etti. Biraz soluk aldık ve rahatladık. Sayın Başkanımız Mehmet beye semt pazarlarının açılmasında gösterdiği duyarlı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 


Başkan Şahin ise, ziyaretlerinden dolayı dernek başkanlarına teşekkür ederek, “Tam Kapanma döneminde hal esnafımızı yalnız bırakamazdık. Hallerimizi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini aldık. Yaşanan sıkıntıları yerinde gördük ve çözümü konusunda elimizden gelen gayreti gösterdik” dedi. 


Başkan Şahin, “Semt pazarlarının haftada bir gün açılması konusunda gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür ziyaretine gelen Alanya, Konaklı ve Payallar Hal Dernek Başkanlarımız ile son gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunduk.


Tam Kapanma döneminde tarım sektöründe üreticilerimizin yaşadığı sorunların farkındayız. Bunun için de elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu kapsamda haftada bir gün de olsa semt pazarlarının açılması konusunda karar verildi.
08 Mayıs ve 15 Mayıs cumartesi günleri semt pazarları açılacak. Ama 15 Mayıs cumartesi günü yerine bayramdan önce yani arefe günü semt pazarlarının açılmasının daha uygun olduğunu düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili de taleplerimizi gerekli kurumlara ilettik ve destek istedik.


Alanya'mızın turizm, inşaat, emlak gibi ana sektörlerinin sorunlarını takip etmeye devam ettiğimiz gibi, tarım sektörünün de sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Her şey Alanya’mız için” diye konuştu.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0