00
Haber Detayı
26 Ocak 2022 - Çarşamba 12:15
 
Güzelbağ’da Alanya Belediyesi’nden Hummalı Çalışma
Kar ve tipiden Alanya’nın en çok etkilenen bölgesi olan Güzelbağ’da Alanya Belediyesi taarruza geçti. Bölgedeki tüm yolları açan ve kar küreme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, vatandaşları mağdur etmedi.
YAŞAM Haberi
Güzelbağ’da Alanya Belediyesi’nden Hummalı Çalışma

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Alanya’da zorlu hava koşulları vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kar nedeniyle kapanan yollara ve yağışlarda taşan derelere Alanya Belediyesi ekipleri anında müdahale ediyor.


Alanya’nın kardan en çok etkilenen mahallelerinden olan Güzelbağ’da Alanya Belediyesi hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Gün boyunca süren çalışmalarda Güzelbağ’ın tüm yolları ekipler tarafından açıldı. Bölgeye sevk edilen birçok greyder ve kepçe yolları açarak vatandaşları mağdur olmaktan kurtardılar. Devam eden kar yağışına karşı da bölgede tüm önlemler alındı.


BAYIR VE KARAMANLAR MAHALLESİ’NDE ARAÇLAR KURTARILDI
Gece saatlerinde Bayır ve Karamanlar Mahallelerinde yolda kalan araçların yardımına da Alanya Belediyesi koştu. Kar nedeniyle kapanan her iki mahallenin yollarında mahsur kalan vatandaşlar Alanya Belediyesi ekiplerinin çalışması ile kısa süre içerisinde evlerine ulaştırıldı. Alanya’nın dört bir yanında yolda kalan tüm araçlara kısa süre içerisinde ulaşan ve gerekli çalışmaları yapan Alanya Belediyesi’ne vatandaşlar teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0