00
Haber Detayı
08 Kasım 2022 - Salı 15:05
 
Gündoğmuş'da Uyuşturucu Operasyonu
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam eden jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda, S.K. ve A.K. isimli şahısların evlerindeki aramada uyarıcı madde ve silah ele geçirdi.
ASAYİŞ Haberi
Gündoğmuş'da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında S.K. ve A.K. isimli şahısların ellerinde bulundurdukları Esrar maddesini piyasaya sürecekleri bilgisinin alınması üzerine operasyon için harekete geçti. Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte şüpheli şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramada; 900 gram esrar, 2 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 1 adet fotokapan ele geçirilmiştir.


Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0