00
Haber Detayı
09 Haziran 2022 - Perşembe 20:20
 
Gazipaşa'da Tapu Sevinci
ŞEHİT SÜLEYMAN GÜR BULVARI’NIN 18’LERİ TAMAM! TAPULAR HAZIR! Gazipaşa’da İstiklal ve Aydın Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Şehit Süleyman Gür Bulvarı ve çevresinde, yaklaşık 18 hektar alanda uygulanan 18. Madde İmar uygulaması tamamlandı. Vatandaşlar tapularını alabilecek.
YAŞAM Haberi
Gazipaşa'da Tapu Sevinci

TAPULAR HAZIR

Planlı bir Gazipaşa için çalışmalarını hızla sürdüren Gazipaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri,Şehit Süleyman Gür Bulvarı ve çevresinde yaklaşık 18 hektar alanda uygulanan 18. Madde imar uygulamasını tamamladı. 2020 yılında Gazipaşa Belediye encümeni tarafından 3194 sayılı İmar Kanununun 18. Madde uygulamasınca onaylanan Süleyman Gür Bulvarı ve çevresinin tapu tescilleri yapıldı. Vatandaşlar yeni tapularını Tapu Müdürlüğüne başvurarak alabilecek.
 

“ÇAĞDAŞ, ÜRETEN VE GELİŞEN BİR GAZİPAŞA YOLUNDA İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ.”
Göreve geldiği günden bu yana planlı ve yaşanabilir bir Gazipaşa anlayışıyla ilçede 18. Madde uygulamasının yapılması için çaba sarf eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Şehit Süleyman Gür Bulvarı ve çevresinde 18 hektar alanı kapsayan 18. Madde uygulamalarımızı tamamladık. Bölgenin tapu tescilleri de yapıldı. Vatandaşlarımız tapu müdürlüğüne giderek tapularını alabilecekler. Vatandaşlarımıza ve Gazipaşa’mıza hayırlı uğurlu olsun. Bizim en büyük hedefimiz; planlı, caddesi ve sokağı olan, yolu ve parkı olan, düzenli bir şehir, düzenli bir Gazipaşa inşa etmek. Bunların olabilmesi için İmar planlarını ve 18. Madde uygulamalarını, yasalara uygun bir şekilde devam ettireceğiz. Değerli hemşehrilerimizle birlikte; çağdaş, üreten ve gelişen bir Gazipaşa yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.” dedi.
 

Gazipaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Kızılin oteller bölgesi ve Yeni Mahalle’de yapılan 18. Madde uygulaması ise kadastro Müdürlüğünde kontrol aşamasında. Kontrol aşaması tamamlandıktan sonra yakın zamanda tapu müdürlüğüne tescil işlemleri için gönderilecek. Burhan- Sarıağaç mahallelerindeki otel alanlarının içinde bulunduğu bölgenin bir kısmında tamamlanan 18 uygulamasının, 2. Etabı da kısa bir süre içerisinde tamamlanacak.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0