00
Haber Detayı
07 Şubat 2023 - Salı 12:50
 
Gazipaşa Ak parti ilçe Başkan Yeni orman işletme müdürlüğü binasını İnceledi
Gazipaşa Ak Parti İlçe başkanı Doğan, yapımı devam eden Orman İşletme Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inceleme yaptı. AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, geçtigimiz günlerde Orman İşletme Müdürlüğü’nün yapımı devam eden yeni hizmet binası inşaat çalışmaları inceledi. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, burada Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım ve müteahhitten çalışmalar hakkında bilgi aldı.
YAŞAM Haberi
Gazipaşa Ak parti ilçe Başkan Yeni orman işletme müdürlüğü binasını İnceledi

İlçe Başkanı Doğan, yeni hizmet binasındaki çalışmaların bu ay şuna doğru tamamlanacağının müjdesini verdi. İlçe Başkanı Doğan, ilk olarak Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım'ı ziyaret etti. Burada Müdür Yıldırım ile bir süre sohbet eden İlçe Başkanı Doğan, daha sonra yeni yapılan ve yüzde 95 Tamamlanan binayı incelemelerde bulundu.İlçe Başkanı Doğan, burada inşaat çalışmaları hakkında şirket sorumlarından bilgi aldı.


1 AY SONRA HİZMETE HAZIR
İnşaat çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Doğan şunları söyledi; “Yaklaşık 6 ay önce yıkılan ve hafriyat çalışmalarına başlanan inşaatımız son aşamaya gelmiştir.Dış cephelerin izolasyon kaplamaları tamamlandı ve boyası yapılıyor.İçersinde  elektrik, su ve klima tesisatları tamamlandı.Laminat Seramik ve merdivenlerin mermer döşeme işleri büyük oranda tamamlanmıştır Sizlerde biliyorsunuz daha önce Orman İşletme Müdürlüğümüzün hizmet binası, fiziki şartlarının yeterli olmadığından ve deprem dayanıksız olması nedeniyle yaklaşık 6 ay önce yıkılarak yerine daha modern bir bina yapılması için inşaat çalışmalarına başlanmıştı. Müteahhit firma inşaat çalışmalarını çok hızlı bir şekilde ve kısa zamanda tamamlamıştır” dedi. 


İlçe Başkanı Doğan, Orman İşletme Müdürlüğü’nün yeni binasının bodrum, zemin kat ve birinci kat olmak üzere toplam 2 katlı olduğunu söyledi. 760 metrekare oturma alanına sahip, 35 odası bulunan yeni hizmet binasının en geç 1 ay içinde tamamlanacağının müjdesini veren İlçe Başkanı Doğan,  ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temeni etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0