00
Haber Detayı
04 Haziran 2022 - Cumartesi 18:06
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta Ve Yönetimi’nden Alanya’ya Ziyaret
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Gaziosmanpaşa Belediyesi birim müdürleri, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Alanya’ya geldi. Başkan Usta ve yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, Alanya’nın tarihi ve kültürel noktalarını gezdi.
YAŞAM Haberi
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta Ve Yönetimi’nden Alanya’ya Ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve ekibi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Alanya Belediyesi’nin yürüttüğü projeleri yerinde incelemek ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere Alanya’ya gelen Usta ve ekibi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in misafiri olarak Alanya’nın tarihi, doğal ve kültürel noktalarını gezdi.

Başkan Yücel’in rehberliğinde Kızılkule, Tersane, Ehmedek, Bedesten, tarihi konak ve kültür evleri, teleferik ve ardından Mutfak Kültür Evi’ni ziyaret eden ekip, Alanya Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da Alanya Belediyesi birim müdürlerinden bilgiler aldı. Başkan Yücel, ziyaretin anısına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya, Alanya’ya özgü ipek kozasından üretilen koza çiçeği tablo hediye etti. Başkan Usta’da, Başkan Yücel’e Gaziosmanpaşa Belediyesi kursiyerlerince yapılan vazo hediye etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0