00
Haber Detayı
15 Aralık 2021 - Çarşamba 11:53
 
Galatasaray'da Umut Güneş iddiası
Aytemiz Alanyaspor'un Ümit milli futbolcusu Umut Güneş'i Galatasaray transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın Umut Güneş'e karşı Alanyaspor'a Emre Akbaba'yı teklif edeceği iddia edildi.
SPOR Haberi
Galatasaray'da Umut Güneş iddiası

Spor Toto Süper Lig'de 2'inci transfer Tescil dönemine kısa bir zaman kala, kulüplerin transfer hazırlıkları ve talip olduğu oyuncular hakkında haberler sızlama başladı. Aytemiz Alanyaspor'un milli oyuncusu Umut Güneş'i Galatasaray'ın takip ettiği ve kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Galatasaray'a yakın kaynakların ortaya attığı habere göre; Sözleşmesi iki yıl uzatılan ve eski takımı Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba'yı takip eden G.Saray'ın radarına Umut Güneş takıldı. 


Galatasaray'ın Berkan'dan sonra Umut'u da transfer etmek istiyor. Umut'un transferi ise Emre Akbaba'nın durumuna bağlı. Sarı-kırmızılılar, Emre'yi Alanyaspor'a bırakıp Umut Güneş'i almaya çalışacak. İtalyan kulüplerinin izlediği Berkan'ın satılma ihtimalini dikkate alan Galatasaray Yönetimi, bu takas isteğine Alanyaspor yönetiminin nasıl bakacağını ise merakla bekliyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0