00
Haber Detayı
17 Eylül 2022 - Cumartesi 12:27
 
Fenerbahçe - Alanyaspor maçı yarın
Süper Lig'de Ankaragücü maçı ile yaptığı çıkışı sürdürmek isteyen Corendon Alanyaspor, zorlu maçta yarın akşam Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. FIFA Kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in yöneteceği önemli mücadele saat 20.00'da başlayacak
SPOR Haberi
Fenerbahçe - Alanyaspor maçı yarın

Spor Toto Süper Lig'de 8 puanla 10. sırada yer alan temsilcimiz Corendon Alanyaspor, 10 puanla 7. basamakta bulunan Fenerbahçe ile yarın akşam deplasmanda karşılaşacak. Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu sınavın hazırlıklarını dün devam ettiren turuncu yeşilli ekip, Teknik Direktör Francesco Farioli yönetimindeki antrenmanda çalışmalarını sürdürdü. Kritik maç içni bugün havayolu ile İstanbul'a gidecek olan turuncu yeşilli takım, akşam saatlerinde yapacağı ter idmanının ardından otelde kampa girecek ve yarınki maç saatini beklemeye başlayacak. Ligde üst üste aldığı yenilgilerin ardından Ankaragücü'nü ağırladığı maçtan 3 puanla ayrılarak şeytanın bacağını kıran turuncu yeşilli ekip, Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.


ŞİMŞTEK'TE 2 EKSİK VAR
Fenerbahçe ile oynanacak olan maç öncesi Corendon Alanyaspor'da 2 eksik oyuncu bulunuyor. Sezon öncesi kampında sakatlanan ve bu sezon henüz forma giymeyen Senegalli golcü Famara Diedhiou'nun tedavisinin devam ettiği belirtildi. Ankaragücü maçının ilk yarısında sakatlanan Umut Güneş'in de tedavisinin sürdüğü ve Fenerbahçe'ye karşı forma giymeyeceği öğrenildi. Ev sahibi ekipte ise sakatlığı devam eden Nazım Sangare dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0