00
Haber Detayı
24 Nisan 2021 - Cumartesi 20:10
 
etwinning ile Romanya'da 23 nisan kutladık
Alanya milli eğitim müdürü Yusuf Yılmaz verdiği bilgide,Kukla Arkadaşlarım, Sihirli Pencere ve Ukulelem Elimde Bestem Dilimde adlı Türkiye ve Romanya ortaklı uluslararası etwinning projeleri kapsamında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği, Romanya ve Türkiye'den birbirinden değerli davetlilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.
EĞİTİM Haberi
etwinning ile Romanya'da 23 nisan kutladık

Proje ortaklarından Antalya/Alanya Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu, Proje Yürütücüsü Okul Öncesi Öğretmeni Özlem Esen YILMAZ koordinatörlüğünde, Okul Müdürü Hakan ANDAÇ, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf YILMAZ, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER düzenlenen etkinliğe katıldı.


İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ER konuşmasında, tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günde, Romanya ve Türkiye'den eğitimcilerimizin, öğrencilerimizin bir araya gelmesinin aslında belki de 101 yıl önce atılmış olan saf ve temiz duyguların neticesinde olduğunu belirtti. Bu projelerin dünya barışına katkı sağladığını, kültürlerin birbirlerini tanımaları, varsa önyargıların yıkılması açısından önem arz ettiğini vurguladı. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür projeleri önemsediklerini dile getirdi. Projeye emek veren herkese teşekkürlerini sundu.


Ayrıca etkinlikte söz alan Romanya Eğitim Müfettişi Nicoleta SAVU: "Proje işbirliğinden memnun olduğunu ve Türk eğitimcilerine hayranlık duyduğunu belirtti. Bugünün çocuklarının yarının geleceği olduğunu vurguladı.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0