00
Haber Detayı
08 Eylül 2022 - Perşembe 17:44
 
Erdem, ilgi odağı oldu
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Kestel Mahallesi’nde faaliyet gösteren bazı komite üyesi iş insanlarına istişare amaçlı ziyaretlerde bulundu.
YAŞAM Haberi
Erdem, ilgi odağı oldu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Kasım’da gerçekleştirilecek genel kurulunda Başkan Adayı olan Eray Erdem, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı üyelere seslenen Eray Erdem bugün de Kestel Mahallesi’ne giderek bazı komite üyesi iş insanları İle istişare ve ziyaret amaçlı temaslarda bulundu. Sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayan Erdem, Aydemir Group Ailesi’nden Kamuran Karaman, Mecnun Aktürk ve Uğur Çelikkıran’ı, Sunsu Havuz Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal’ı ziyaret etti. 


ERDEM VE EKİBİ MEŞHUR TOSTU TATTI
Erdem ve ekibi daha sonra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Yardımcısı Kerim Küçülmez’i ziyaret edip meşhur tostunun da tadına baktı.


ORTAK PAYDAMIZ ALANYA
 Erdem daha sonra ziyaretlerine Kestel Harfiyat Sahibi Ali Çatal ve Orun Proje Sahibi Ufuk Küçülmez, Serdar Uygun İnşaat & Emlak Sahibi Serdar Uygun ve Zülfikar Çelik’in yanı sıra Kondol harfiyat sahibi Ali Kondol’u, Efe Bey İnşaat Sahibi Nuri Çelik’ ve ARF  İnşaat Sahibi Harun Uyar’ı ziyaret ederek devam etti. Erdem, ziyaretlerde iş insanlarıyla sohbet edip hedeflerini ve çalışma prensiplerini anlattı. Görüştüğü ve henüz görüşemediği ALTSO üyesi iş insanlarına bir çağrıda bulunan Erdem” Gelin ortak Paydamız ALANYA olan bu çalışmalarda beraber çalışalım, beraber kazanalım ve hep birlikte Alanya ‘ya hizmet edelim “ dedi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0