00
Haber Detayı
29 Eylül 2022 - Perşembe 22:50
 
Erdem’den Şahin’e teşekkür ziyareti
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek seçim sürecindeki tarafsızlığından dolayı teşekkür etti.
YAŞAM Haberi
Erdem’den Şahin’e teşekkür ziyareti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Kasım’da yapılacak seçimli genel kurulunda aday olan Eray Erdem, kentin dinamiklerini ziyaret etmeye devam ediyor. Erdem, ikinci döneminin sonunda göreve tekrar talip olmadığını ve Alanya Belediye Başkan Adayı olacağını açıklayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e 2 dönem yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ekibi ile birlikte ALTSO’da Şahin’e konuk olan Eray Erdem, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in seçim sürecindeki tarafsız duruşundan dolayı Şahin’e teşekkür etti. 


“ALANYA’YA YAKIŞIR BİR SEÇİM SÜRECİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ”
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz Alanya’ya yakışır bir seçim sürece yürütmeye çalışıyoruz. Sizlerde bunu görüyorsunuzdur. Bu konudaki en büyük katkı ve pay sizlerin. Gerek belediye başkanımızın gerekse sizlerin, Alanya’da ki siyasi parti ilçe temsilcilerinin tarafsız duruşu. Bu bizlerin çalışmalarını kolaylaştırıyor. Biz de sizlerin bu bakış açısı doğrultusunda bu kampanyayı yürütmekle mükellefiz. İnşallah 5 Kasım’da kazasız belasız, kimseyi kırıp dökmeden bu süreci tamamlarız.


 O gün geldiğinde ipi göğüsleyen biz veya diğer arkadaşlarımız olabilir. Kazanan arkadaşımız kimse, elini havaya kaldırırız. Bize düşen neyse bugüne kadar maddi ve manevi elimizi taşın altına koyarız. Biz yine aynı şekilde Alanya için elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz. Dediğiniz kriterleri bozmamalıyız. Ben bu konuda tekrar teşekkür ediyorum. Sizin özellikle en başından beri tarafsızlık ilkesini sürekli dile getirmiş olduğunuz kulağımıza geldi. Bize de söylediniz. Diğer yerlerin taraflı veya tarafsız olması bu kadar anlam ifade etmez çünkü biz bu odanın seçimi için çalışıyoruz. Şu an görevde olanda sizsiniz. O anlamda size ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarınıza yaptığınız hizmetlerden dolayı şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür eder bundan sonra ki hayatınızda başarılar diliyorum.” Dedi. 


ŞAHİN; “EŞİT MESAFEDE OLMAMIZ ÖNEMLİYDİ”
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, “Bizim eşit mesafede olmamız önemliydi. Dış etkenlerden ben ve arkadaşlarımız seçim zamanı çok çektik. Biz hiçbir zaman Alanya’yı ele geçirelim orda da bizim adamımız, burada da bizim adamımız olsun demedik. İş insanları en doğru kararı verecektir. Önce memleketimiz için sonra da sizler için hayırlısı olur inşallah. Ben belki aday olmayı düşünen arkadaşlarımız olur diye onlara da aylar önce tavrımı koymuştum. 


Çünkü iki dönem diye söz vermiştik biz, iki dönem demiştim yola çıkarken ve o iki dönem şartına ben uydum. Arkadaşlarıma da burada yönetim kurulu toplantısı olmak üzere genişletilmiş komite toplantısında benim öz oğlum dahi aday olsa ben tarafsızım bunu net bir şekilde söyleyeyim dedim. Eğer içimizden çıkan arkadaşlarımız olursa kardeşlik devam eder ama yol arkadaşlığı biter dedim. Bizim buradaki amacımız Alanya’yı ele geçirmek değil Alanya’ya hizmet etmek. Bu mesajı sadece sözle değil özde de vermemiz gerektiğini düşündüğüm için iş insanlarımız en doğrusunu yapacaktır, doğru adayı seçecektir. 


Sizlere başarılar diliyorum. Bunlar güzel şeyler hizmete talip olmak güzel bir şey. Ben bunu hep önerdim başından beri insanlar kaçmasın siyasetten hizmetten dedim. Korkmayın dedim. Biz onlardan korkmadık sizde korkmayın bütün arkadaşlarımıza aynısını söyledik. Her zaman söylediğim gibi biz eşit mesafedeyiz ve eşit mesafede olmaya da devam edeceğiz. Allah muvaffak etsin.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0