00
Haber Detayı
21 Eylül 2022 - Çarşamba 16:19
 
Erdem'den ALTSO'ya yeni hizmet binası ve sosyal tesis sözü
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in seçim kataloğunda göze çarpan projelerinden biri de yeni ALTSO binası oldu. 5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçiminde başkan adayı Turizmci Eray Erdem, projelerini anlattığı seçim kataloğunu üyelere dağıtmaya devam ediyor. Katalogda özellikle ALTSO’nun yönetim şekline ilişkin hedeflerini açıklayan Erdem’in bir diğer iddialı projesi de yeni hizmet binası oldu.
- Haberi
Erdem'den ALTSO'ya yeni hizmet binası ve sosyal tesis sözü

 “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile yola çıkan Eray Erdem, 5 Kasım’da yapılacak seçimde başkan olması durumunda ALTSO üyeleri için yeni hizmet binası projesini hayata geçireceğini vurguladı. 


NEDEN YENİ BİNA 
Seçim kataloğunda yeni bina yapımının nedenini de anlatan Eray Erdem, “Yaklaşık 10 bin üyesi ile bölgemizin lokomotif kurumlarının başında yer alan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine hizmetlerini daha verimli, hızlı ve kaliteli şekilde sağlayabilmesi adına ALTSO’ya yeni hizmet binası kazandıracağız.” dedi. 


SOSYAL TESİS DE YAPILACAK
ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, yeni ALTSO binasının yanı sıra üyeler için sosyal alanın de görev süresinde yapılacağını ifade etti. Erdem, “Üyelerimizin aileleri ve misafirleri ile yararlanabileceği kar amacı gütmeyen, bünyesinde restoran, çocuk oyun ve rekreasyon alanlarının bulunduğu çok amaçlı bir sosyal tesisi de görev süremiz içerisinde odamıza kazandıracağız.” ifadelerini kullandı. 


ÜYELERDEN OLUMLU TEPKİ
Katalogda yer alan hizmet binası ve sosyal tesis projeleri ise üyelerden büyük beğeni aldı. Üyeler, ALTSO’nun üyelere yönelik planladığı sosyal alan projesinin de oldukça olumlu olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0