00
Haber Detayı
10 Eylül 2022 - Cumartesi 17:59
 
Erdem, çözümleri ile sahada
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım seçimlerine tüm hızı ile hazırlanıyor. İş insanları ile temaslarına ağırlık veren Erdem gündüz sahada, akşam ise ofis çalışması ile 5 Kasım’a hazırlanıyor. Hafta sonu mesaisini emlak ve inşaat sektöründe hizmet veren iş insanlarını ziyarete ayıran Erdem,. Onur Köse Emlak’ta sektöre ilişkin fikir alışverişinde bulundu.
YAŞAM Haberi
Erdem, çözümleri ile sahada

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, 5 Kasım’da yapılacak ALTSO Başkanlık Seçimi öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. “Tercih sizin Alanya Hepimizin” sloganı ile yola çıkan Erdem, ilçedeki tüm sektörlerin temsilcileri ile görüşmelerini sürdürürken son durağı Onur Köse Emlak oldu. 


EMLAK SEKTÖRÜ KONUŞULDU

Onur Köse Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Onur Köse, ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in kendisini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirirken, sektöründeki son durum ve ALTSO’nun sektörler ile ilgili sorumlulukları hakkında fikir alışverişi yapıldı. 


OLUMLU HAVA BİZİ DAHA ÇOK MOTİVE EDİYOR

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ziyaretlere ilişkin açıklamasında “Alanya’mızda hizmet veren tüm sektörlerimizin sorunlarının çözümü noktasında fayda sağlamak ve beklentilerini karşılamayı hedefleyerek bu yola çıktık. Alanya ticari hayatına yeni bir soluk getirmek ve tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte Alanya’nın menfaatleri için mücadele vermek için bu göreve aday olduk. Bu doğrultuda ziyaretlerde aldığım olumu geri dönüşler ve arkamda olduğunu her dakika hissettiren çalışma arkadaşlarım nedeniyle oldukça olumlu bir hava hakim. Bu durum bizi her geçen gün daha da motive ediyor.” dedi.

 
ALANYA’DA TÜM SEKTÖRLERİN LOKOMOTİFİ TURİZM’DİR

Turizm, tarım ve inşaat sektörünün Alanya ticareti açısından önemine dikkat çeken Eray Erdem, turizme ilişkin de konuştu. Erdem “Alanya’da Turizmin bir çok değişik kollarında hizmet vermiş bir kardeşiniz olarak önemli bir konuya dikkat çekmek isterim. Alanya’mızın çok değerli ticaret erbaplarına sesleniyorum. Bu seçimde bütün sektörlerin lokomotifinin turizm olduğu bilinciyle hareket edilmesi gerekliliğini dikkatlerinize sunuyorum. Değişik tüm sektörlerde hizmet veren değerli iş insanlarımıza Alanya turizmine zarar verici faaliyetlerde bulunan şahıslarla hep birlikte top yekün mücadele edilmesinin zorunlu olduğunu unutmamamız gerekiyor. Çünkü Alanya hepimizin” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0