00
Haber Detayı
02 Ekim 2022 - Pazar 19:02
 
Eray Erdem’den Takdir Toplayan Davranış
ALTSO seçimine sayılı günler kala adaylar çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürmekte. Başkan Adaylarından Bilal Gömeç her ziyaret gittiği yerde Alanyaspor forması hediye ederek fotoğraf paylaşırken Eray Erdem ise kulübede katkı için aldığı formaları özel eğitim kurumlarındaki engelli öğrencilere hediye ettiği öğrenildi.
YAŞAM Haberi
Eray Erdem’den Takdir Toplayan Davranış

Alanyaspor’da 18 yıldır yönetim kurulu üyeliği görevi sürdüren turizmci Eray Erdem, Alanyaspor’a katkı amacıyla aldığı formaları ilçedeki özel bireylerin eğitim gördüğü okullardaki öğrencilere hediye etmekte. Alanyaspor’u üzerinden algı oluşturmadan engelleri bireylerin eğitim gördüğü okullar başta olmak üzere öğrencilere formaları dağıtarak özel bireylerin mutluluğuna ortak oluyor. 


Alanya’da 2009 yılında yaptırdığı ortaokul ile eğitim camiasına büyük katkı sunan, 18 yıldır aralıksız Alanyaspor’da yönetim kurulu üyeliği yaparak şehrin gurur Alanyaspor’a hizmet eden hayırsever iş insanı Eray Erdem’in yürekleri okşayan forma jesti ise öğrencileri ziyadesi ile mutlu ettiği öğrenildi. 
Erdemin okul ziyaretinde fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşmaması ayrıca takdir toplamakta.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0