00
Haber Detayı
15 Kasım 2022 - Salı 13:05
 
Emniyetten Narkotik Operasyonu
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu maddelerinin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
ASAYİŞ Haberi
Emniyetten Narkotik Operasyonu

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nce il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla yürütülen operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Alanya ilçesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Alanya Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nin 12-13 Kasım 2022 tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda şüpheli 11 şahsın üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada; 39 gram esrar maddesi, 31 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 15.400 Türk Lirası ve 50 Euro ele geçirildi.


Şüpheliler Hakkında İşlem Yapıldı
Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i hakkında “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan işlem yapıldı. 3 şahıs hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan, aranması bulunan 1 şahıs ise “Hırsızlık” suçundan adli makamlara sevk edildi.


Narkotim Sokak Büro Amirliği Ekiplerinden Başarılı Operasyon
Uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında, 13 Kasım 2022 günü Narkotim Sokak Büro Amirliği Otogar görevlileri başarılı bir operasyona imza attı. Sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda şüpheli F.A., 6 parça halinde 484 gram esrar maddesi ile yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonla Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0