00
Haber Detayı
06 Ocak 2022 - Perşembe 12:07
 
Elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti
1 ay sonra üçüncü çocuğu dünyaya gelecek olan işçinin, taşıdığı malzemelerin yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapıldığı öğrenildi
ASAYİŞ Haberi
Elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti

Antalya’nın Elmalı ilçesinde yüksek gerilim hattında elektrik akımına kapılan inşaat işçisi, hayatını kaybetti. Talihsiz adamın, 2 çocuk babası olduğu ve eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.


Olay, Yuva Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaatta çalışan Feyyaz Çalış’ın elinde taşıdığı malzemeler, binanın yanından geçen yüksek gerilim hattına değdi. Elektrik akımına kapılan Çalış, bir anda yere yığıldı. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çalış’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.


1 ay sonra üçüncü kez baba olacaktı
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Feyyaz Çalış’ın cenazesi, yakınları tarafından gözyaşları içerisinde alındı. Çalış’ın cenazesi Elmalı ilçesi Gökpınar Mahallesinde toprağa verileceği öğrenilirken, evli ve 2 çocuk babası talihsiz adamın eşinin de 8 aylık hamile olduğu belirtildi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0