00
Haber Detayı
01 Temmuz 2022 - Cuma 17:59
 
Dimçayı yolu konforlu hale geliyor
Alanya Belediyesi, aralıksız olarak sürdürdüğü asfalt çalışmalarına, genişletme ve düzenleme çalışması tamamlanan Dimçayı-Acınar Yolu’nda devam ediyor. İlçe genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, genişletme çalışması tamamlanan Dimçayı yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı.
YAŞAM Haberi
Dimçayı yolu konforlu hale geliyor

BAŞKAN YÜCEL, “DİMÇAYI’NA RAHAT VE KONFORLU ULAŞIM SAĞLANACAK”

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Asfalt Birimi ekipleri, Oba Mahallesi’nde araç trafiğinin yoğun olduğu Karakocal-Acınar Yolu’nda genişletme ve düzenleme çalışması yaptı. Ekipler çalışmaların ardından, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile sıcak asfalt çalışmasına başladı. Oba Mahallesi’nden Dimçayı’na ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu olarak hizmet verecek olan yeni yol da çok ciddi bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Başkan Yücel; “Özellikle yaz döneminde bölgenin artan trafik yoğunluğunu bu yolun faaliyete girmesi ile hafifletmiş olacağız.” dedi.


VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR
Bölgede yaşayan vatandaşlar yolun genişletilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. Bölge sakinleri “Geçen sene en büyük sıkıntılarımızdan birisi navigasyonun birinci yol olarak da gösterdiği Dimçayı ulaşım yolunun bozuk ve çok virajlı olmasıydı. Başkanımıza durumu ilettik, bize çözüm sözü vermişti. Daha önceleri olduğu gibi bu sözünü de yerine getirdi.  Yol önce genişletildi. İstinat duvarları ve dolgu ile yol gerçekten çok muhteşem oldu. Şu an sıcak asfalt çalışması da başladı. Bölge halkı olarak başkanımıza teşekkür ederiz.” diye konuştular.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0