00
Haber Detayı
26 Şubat 2023 - Pazar 21:55
 
Depremzedeler için Sahaya Çıktılar
Corendon Alanyaspor depremzedeler yararına düzenlenen maçta Galatasaray'a 4-2 mağlup oldu. Alanyalı sproseverler depremde açılan yaraları sarmak için tribünleri doldurarak duyarlılık gösterdi.
SPOR Haberi
Depremzedeler için Sahaya Çıktılar

GOL PERDESİNİ ALANYASPOR AÇTI

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta peş peşe meydana gelen iki büyük deprem felaketinde açılan yaraları sarmak amacıyla geliri AFAD'a bağışlanan maçta Corendon Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Corendon Alanyaspor'da devre arası transfer edilen golcü oyuncu Efthimis Koulouris maça ilk 11'de başladı. Alanyaspor, ayağa isabetli ve seri paslarla hücum varyasyonları denediği maçın 17'nci dakikasında İvan Cavaleiro ile 1-0 skor üstünlüğünü yakaldı. Özellikle kanatlardan gol arayan Galatasaray ise maçın 31'nci dakikasında Lucas Torriera'nın asistinde Milot Rashica ile eşitlik golünü attı. İki takımında gol pozisyonları yakaladığı mücadelenin ilk devresi karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere geçildi.


SON GOL NİCOLO ZANİLO'DAN GELDİ
Mücadelenin 2'nci yarısına iki takımda 9'ar oyuncu değişikliği yaparak başladı. Bu devrede Alanyaspor'a göre daha fazla pozisyon yakalayan Galatasaray, 69'ncu dakikada Kerem'in asistinde Barış Alper Yılmaz ile maçta 2-1'lik skor üstünlüğünü yakaladı. Galatasaray, 76'ncı dakikada ise Barış Alper'in asistinde Berkan Kutlu ile farkı 2'ye çıkardı ve skoru 3-1 yaptı. Alanyaspor 85'nci dakikada beş oyuncu değişikliği daha yaparken 90+1'nci dakikada Wilson Eduardo farkı 1'e indiren (3-2) golü kaydetti. Maçta son sözü Galatasaray'ın yeni transferi söyledi. Galatasaray'da 80'nci oyuna giren yeni transfer Nicolo Zaniolo Kerem'in asistinde takımının 4'ncü golünü kaydetti. Mücadeleyi Galatasaray 4-2 kazandı.


MAÇTAN NOTLAR :  Alanyaspor, depremzedeler yararına düzenlenen maçta Galatasaray'a 4-2 mağlup oldu

Corendon Alanyaspor sahaya bu maça özel tasarımlı forma ile çıktı

İki takım sahaya 'Türk Milleti Yaralarımızı Birlikte Saracağız' yazlı pankartı ile çıktı

Alanyaspor ile Galatasaraylı taraftarlar tribünde maçı birlikte izledi

Statdaki bütün taraftarlar her iki takımın attığı gollerde 'Türkiye Türkiye' tezahüratları yaptı. ,

Maç öncesi depremde hayatını kaybedenler ve yine depremde hayatını kaybeden Alanyaspor'un eskşi sportif direktörü Taner Savut için bir dakikalık saygu duruşu yapıldı ve tribünlerde ay yıldızlı bayraklar açıldı


Stat girişlerinde uzun kuyruklar oluşurken taraftarlar girişlerdeki bazı kapıların bozuk olması ve yığılmadan şikayetçi oldu

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0