00
Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 16:18
 
Deniz Perde 'Perdesiz ev kalmasın'
Alanya'nın sevilen ve tanınmış mefruşatçılarından Deniz Home Collectıon’da, yenilikler ve indirimli fiyatlar aralıksız devam ediyor.
EKONOMİ Haberi
Deniz Perde 'Perdesiz ev kalmasın'

 


Pandemi dolayısıyla zor günler geçiren esnaflar , müşterilerinin alım gücünün düşmesi nedeniyle yeni tasarımlarının yan sıra, ardı ardına indirimler yapmaya da devam ediyorlar. Alanya’da müşteri memnuniyeti, esnaf disiplini, güvenilirlik denilince ilk akla gelen esnaflardan biride Hacet meydanında yıllardan buyana  faaliyet gösteren Deniz Home Collectıon’dır.


Deniz Home Collectıon sahibi Muhammet Konaç konuyla ilgili gazetemize yaptığı kısa açıklamada,’’ Bizler tamamen turizme bağlı bir bölgede faaliyet gösteriyoruz. Bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran Pandemi dolayısıyla turizm sektörü en çok sarsılan ve zarar gören sektörlerden biri oldu. Turizm olmayınca bölgemiz insanının gelir düzeyi, alım gücü de çok düştü. Bizlerde esnaf olarak bu durumdan en çok etkilenenlerden biri olduk.

Tüm bunlara bağlı olarak, bizlerde çıkış yolu bulabilmek ve kiralarımızı ödeyebilmek adına, yeni tasarımlar, kampanyalar ve en önemlisi de hareketliliği sağlayabilmek adına ürünlerimizde mecburen çeşitli indirimler yapıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti ve onlarla olan bağlarımızın sürdürülebilirliği çok çok önemlidir. Yıllardan bu yana çalıştığımız müşterilerimize, kaliteden ödün vermeden, güvenilirliğimizi korumak adına hizmet vermeye devam ediyoruz.‘’dedi.

Deniz Home Collectıon ( Deniz Perde) Şekerhane Mah. Şevket Tokuş Cad.  No: 4 /A Hacet Kavşağı 07400 Alanya

Tel: 0242 5116603
Gsm: 0537 846 20 46

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0