00
Haber Detayı
26 Haziran 2022 - Pazar 15:16
 
Demir, İstanbul da ödülünü aldı
Merkezi İstanbul da bulunan İmaj Magazin Sanat Ödülleri töreni 22. Kez hayat buldu. Mesleki dalında başarılı olan renkli isimler plaket aldı. İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen ödül töreni birbirinden ünlü ve renkli simaları buluşturdu. Ünlü aktör İlyas Salman, Yönetmen Ömer Korkmaz da ödül alan ünlü isimler arasındaydı.
YAŞAM Haberi
Demir, İstanbul da ödülünü aldı

Alanya lı gazeteci ve oyuncu Zeki Demir de, gazeteci ve oyuncu dalında, İmaj Magazin Sanat Ödülleri sahibi Gündüz Şutanrıkulu nun elinden yılın en iyisi ödülünü aldı. 


Alanya yerel giysisi ile alkışlar arasında sahneye çıkan Alanya lı gazeteci oyuncu Zeki Demir, yaptığı konuşma ile de büyük alkış aldı. Demir konuşmasında şunları ifade etti. "Selamlar olsun yüreği kültür  sanat için çarpan dostlara. Tancalı Gezgin İbni Batutanın, görmeden ölmemeli diye yazdığı, Akdenizin kekik kokan sarp yamaçlarından, yarpuz kokan dereleri, ırmakları, Dim, Oba, Alara, Kargı Çayından, 140 ülkeden insanların yaşadığı cennet  sahillerden, dağlarında keçi otlatan al şalvarlı güzelleri, omzu tüfekli kaytan bıyıklı yiğitleri, elleri kınalı hamur yoğuran analarından, kirli sakallı, keskin bakışlı Yörük babalarından, geçmişi binlerce yıla dayanan Kolonoros, Kandelor, Alaiye, Alanya dan selam ve sevgiler getirdim. Büyük onur duyduğum bu ödülü evimin en güzel yerinde saklayacağım "dedi. 
Öğleden sonra saat 15:00 de başlayan program gece saat 22:00 ye kadar devam etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0