00
Haber Detayı
01 Kasım 2022 - Salı 22:12
 
Dahaoğlu ve Güneş'ten ziyaret
ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve ALTİD Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'in seçim ofisini ziyaret etti.
YAŞAM Haberi
Dahaoğlu ve Güneş'ten ziyaret

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Turizmci Mehmet Dahaoğlu ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi Turizmci Elvan Güneş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem'i seçim ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Güneş ve Dahaoğlu, Eray Erdem'e çıktığı yolda başarılar diledi. ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'de ziyaretten dolayı Mehmet Dahaoğlu ve Elvan Güneş'e teşekkürlerini iletti. 


"TANITIM TİCARETİN PARÇASI"
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ziyarette yaptığı konuşmada, "Tanıtım, reklam demek. Reklam da ticaretin mihenk taşlarından. Alanya özelinde baktığımızda ticaretin odak noktası turizm. Bu nedenle turizm tanıtımı Alanya için hayati önem taşıyor. ALTSO Alanya ticaretinde yön verici misyon üstlenen bir kurum bu nedenle tanıtım çalışmalarımız her daim devam edecek. Başkanlık görevine gelmem durumunda topyekun tanıtım projemizi zaten hayata geçireceğiz. Bu bağlamda ben Alanya turizmi için büyük önem taşıyan in ALTİD ve ALTAV'a teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0