00
Haber Detayı
08 Ağustos 2022 - Pazartesi 17:38
 
CHP'lilerden Çayarası Ziyareti
Çayarası Yaylasına giderek pazar enafı ve yerli esnafı ziyaret eden CHP ekibi, kendilerini tanıtarak esnafın ve halkın sorunlarını dinlediler.
YAŞAM Haberi
CHP'lilerden Çayarası Ziyareti

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetin kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Çayarası Yaylasında kurulan pazar esnafını ve yerli esnafı ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler. 

 

Bir vatandaşın köy okullarının kapatılması sonucu köylerde yaşayan çocukların zor şartlarda taşımalı eğitimle başka okullara gönderildiklerini istemedikleri yurtlara mecbur kaldıklarını belirmesi üzerine Başkan karadağ; 10 çocuk olduğu zaman köylerde ilkokul açılabileceğinin ve bu konuda Miil Eğitime başvurabileceklerinin bilgisini verdi. 

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Başkan Karadağ; Torosların zirvesinde bir çok yaylanın ortak alışveriş merkezi olan Çayarası yaylasında esnaf arkadaşları ziyaret ettiklerini ve güzel tepkiler aldıklarını belirtti. 'Artık herrkesin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını beklediği görünüyor. Esnafın ortak sıkıntısı bugün sattıkları malı yerine koyamamak ve yarınlarının belirsizliği. Esnaf arkadaşlarımıza CHP iktidarında bu sıkıntıların nasıl aşılacağını anlattık.' dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0