00
Haber Detayı
29 Mart 2023 - Çarşamba 17:53
 
CHP'li Aday Adayları birlik Mesajı Verdi
Cumhuriyet Halk Partisinin bugünkü yönetim kurulu toplantısına CHP'den milletvekilliği için başvuruda bulunan Alanya'nın 6 aday adayı da katıldılar.
YAŞAM Haberi
CHP'li Aday Adayları birlik Mesajı Verdi

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını bugün geniş bir katılımla gerçekleştiren CHP Alanya İlçe Örgütü, Alanya'dan CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan kişilerle bir basın açıklaması yaptı. Aday adaylarından Ali Hancı, Dürdane Ergişi, Ali Takavut, Mustafa Kemal Kahya, Nurhan Özcan ve Ömer Zavlak'ın katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ; adayların çok olmasının partiye bir renk ve zenginlik kattığını, gelemeyen aday adaylarının birlik ve beraberlik mesajları vererek mazeretleri nedeniyle katılamadıklarını söyledi. Özellikle Alanya ölçeğinde 4 kadın ve 5 erkek adayla en az olması düşünülen kadın kotasının üzerine çıkıldığını belirtti. Bütün aday adaylarının birlik ve beraberlik içinde partiye hizmet edeceğinden kuşku duymadığını sözlerine ekledi.


Ayrıca toplantıda yeni üyelere rozetleri takdim edildi. Hatay'lı bir depremzede ve diğer partilerden yeni üye katılımı oldu.


ANTALYA'DAN GELEn ADAYLAR VE MİLLETVEKİLİ AYDIN ÖZER
Toplantı sonrasında Antalya'dan ve Finike'den gelen Milletvekili Aday Adayları Avukat İsa Başaran Çelik ve Mimar Sabahat Çevik CHP ilçe binasına giderek partililerle buluştular. Kendilerini tanıtan aday adayları daha sonra partililerin sorularını cevapladılar. Sürpriz bir ziyaret yapan Antalya Milletvekili Aydın Özer de vekilliği döneminde yaptığı çalışmaları anlatarak partililerden helallik istedi. Partisi ve ülkesi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0