00
Haber Detayı
10 Eylül 2021 - Cuma 17:42
 
Çavuşoğlu: 'Daha güçlü bir kadromuz var'
Sezon öncesi değişen kadroyu yorumlayan Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yeni transferlerle geçen yıldan daha güçlü bir kadroya sahip olduklarını söyledi.
SPOR Haberi
Çavuşoğlu: 'Daha güçlü bir kadromuz var'

Aytemiz Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde Chidozie Awaziem için düzenlenen imza törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Gazetecilerin Alanyaspor'un yeni oluşan kadrosunun geçen sene ki, kadro ile kıyaslandığında nasıl bir kadro oluşturdukları sorusuna Çavuşoğlu, gelen ve giden futbolcularla Alanyaspor'un bu sezon büyük bir değişim geçirdiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Her kulüpte giden ve gelen futbolcular olur. Talip olunan futbolcuları satacaksınız, kiralık oyuncular geri gidecek, süresi bitenler daha büyük bir kulübe gitmek için sözleşme imzalamak istemeyecek. 


Bu dünyanın her yerinde böyle. Ama ben sahip olduğumuz futbolcularla geçen ve bir önceki yıla göre daha kaliteli ve daha zengin bir kulübeye sahip olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


HOCALARIN GÖREVİ
Alanyaspor'a yeni katılan futbolcuların birbirine uyum sağlaması için zamana gerek olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Şimdilik tek sorun, oyuncuların birbirlerine uyum sağlaması. Onu da en kısa zamanda çalışmalarını sürdüren teknik heyetimiz sağlayacak. 

Bu onların görevi. En kısa sürede bunu da sağlayacaklar. Kaliteli futbolcuların en kısa sürede iyi oyunu sahaya yansıtacaklarına inanıyoruz. İnşallah bunu hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0