00
Haber Detayı
28 Kasım 2021 - Pazar 16:34
 
Çamlıcalılar Derneği’nde Arslan, güven tazeledi
Çamlıcalılar Derneği’nde, 10’uncusu gerçekleştirilen Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şeref Arslan, güven tazeledi
YAŞAM Haberi
Çamlıcalılar Derneği’nde Arslan, güven tazeledi

Çamlıcalılar Derneği’nin 10. Genel Kurulu, Alanya Kültür Merkezi’nde cuma akşamı gerçekleştirildi. 14 yıldır derneğin başkanlığını yürüten Şeref Arslan, yeniden başkanlığa seçildi. Derneğin Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Şeref Arslan, Bayram Özdemir, Ahmet Ünalan, Musa Şimşek ve Salih İnci olarak belirlendi. 


Yönetim Kurulu Yedek Üyesi listesi ise Ümit Şenol, Ali Özdemir Metin Aşıkoğlu, Mine Tez ve Suna Ünalan’dan oluştu. Denetim Kurulu Asil Üyeleleri ise Emine Keyaoğlu, Hasan Akın, Mustafa Durusoy, Tahir Göktepe ve Şevket Aydoğmuş olarak belirlenirken Denetim Kurulu Yedek listesinde ise Emine Tekin, Keziban Namal, Eyüp Çetinoğlu, Emin Toksöz ve Tunahan Aldemir yer aldı. Disiplin Kurulu Asil listesinde Mehmet Demiral, Mehmet Ali Şimşek, Mustafa Şimşek, Özcan Yalçın, Nuri Şenol olurken Disiplin Kurulu yedek listesinde ise Şevket Ünalan, Mustafa Özkan, Ahmet Özkan, Hasan Şenol ve İsa Tekin yer aldı.


BAŞKAN ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ
Yeniden güven tazeleyen Başkan Arslan yaptığı açıklamada, “Oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve toplantıya katılım gösteren Çamlıcalılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0