00
Haber Detayı
17 Eylül 2022 - Cumartesi 12:25
 
Bozkent AŞ’den Alanyaspor’a büyük destek
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Baki Boz, 'Turuncu Sevdam' kampanyasına destek veren Bozkent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Boz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
YAŞAM Haberi
Bozkent AŞ’den Alanyaspor’a büyük destek

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Baki Boz, Alanyaspor Store mağazasının başlatmış olduğu 'Turuncu Sevdam' kampanyasına destek vermek amacıyla 15 adet kombine ve 50 adet forma satın alan Bozkent AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Boz’u ziyaret etti. Ziyarete Bozkent A.Ş. Müdürü Bülent Yıldız ve kulübünün Kurumsal Satış Müdürü Serhat Coşkun da eşlik etti. 


Başkan Çavuşoğlu, kampanyaya destek veren Hasan Boz’a teşekkür ederek, "Mağazamızın başlattığı bu kampanyaya destek her geçen gün artıyor. Bozkent AŞ yönetimi de kampanyamıza katılarak bize destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Boz ise, “Alanyaspor’umuzun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sadece bu kampanyaya değil, kulübümüzün her zaman destekçisi olmalıyız. Takımımıza başarılarla dolu bir sezon diliyorum.” diye konuştu. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0