00
Haber Detayı
01 Kasım 2021 - Pazartesi 08:57
 
BBP Ankara İl Teşkilatı Alanya’da kampa girdi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara il ve ilçe teşkilatları, teşkilat çalışmaları kapsamında Alanya’da 3 günlük kampa girdi! Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara İl Başkanı Av. Alperen Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen “İddiamız Büyük Birlik, İdealimiz Büyük Türkiye” temalı genişletilmiş istişare toplantısı Alanya’da yapıldı.
SİYASET Haberi
BBP Ankara İl Teşkilatı Alanya’da kampa girdi

Katılımın yoğun olduğu toplantıyla ilgili açıklama yapan BBP Ankara İl Başkanı Av. Alperen Kılıç; “Yaklaşan genel seçimler öncesi Türkiye’nin genel siyasi atmosferi, yeni anayasa çalışmaları, seçim yasası ve ülkemizin siyasi gündemini dikkate alan bir süreçte teşkilatlar olarak siyasi faaliyetlerimizi yoğunlaştırdık. 

 

BBP olarak; genel merkezimizin çalışma programı çerçevesinde sayın genel başkanımız ve heyetler tarafından Anadolu karış karış gezilerek milletimizin sorunları ve talepleri dinlenmektedir. 

Türkiye ekonomisine, demokrasimize ve milletimizin değerlerine algı yoluyla saldıranların oyunlarını  bir bir bozacağız. Devletimizin tüm imkanları, pandemi sürecinden etkilenen kesimlere ve ihtiyaç alanlarına yönlendirilmektedir. 

Büyük Birlik Partisi olarak; emekçinin, üretenin, iş dünyasının, eğitim gören gençlerimizin kısaca her kesimin ihtiyaç ve taleplerine çözüm üretme adına yoğun bir şekilde çalışıyor!

Partimiz, hakikat ile siyaseti aynı çizgide buluşturan ve bu siyasi vizyonu kendisine dava edinen bir çizgide milletimize hizmet etmektedir.

Genel merkezimizle birlikte Ankara teşkilatı olarak bizler ve diğer tüm teşkilatlarımız sahada milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara İl ve İlçe teşkilatlarının Alanya’da düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısına katılan BBP MKYK ve Başkanlık Divan Üyesi ve Genel Başkan yardımcısı Alaattin Çakır; genel merkezin çalışmaları ve sorumlusu olduğu Akdeniz bölgesindeki teşkilat çalışmalarını değerlendi ve gelecek seçimler için süreç hakkında teşkilat mensuplarına bilgi verdi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0