00
Haber Detayı
01 Ocak 2023 - Pazar 17:05
 
Başkan Yücel Hastaneler Ve Emniyet Güçlerini Ziyaret Etti
Vatandaşların Yeni Yılını Kutladı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yılbaşını da ziyaretlerle geçirdi. Başkan Yücel, emniyet ve jandarma kontrol noktaları ile hastaneleri ziyaret etti.
YAŞAM Haberi
Başkan Yücel Hastaneler Ve Emniyet Güçlerini Ziyaret Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da görev başındaki emniyet mensubu ve hastane çalışanlarını ziyaret etti. Geceye ilk olarak Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ile birlikte Jandarma ve emniyet kontrol ve denetim noktalarını ziyaretle başlayan Başkan Yücel, kontrol noktasında görev yapan memurlara tatlı ikram etti. 


Daha sonra çevirmeye giren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yücel, çikolata ikramında bulunup, güvenli bir seyahat için emniyet kemeri uyarısında bulundu. Tüm Alanya halkının huzur ve güven ortamında yeni yıl heyecanını yaşaması için görev başında olduklarını belirten Başkan Yücel, daha sonra eşi Yıldız Yücel ile birlikte hastanelerin yeni doğan ve acil servislerini ziyaret etti. 


Yeni yılın ilk çocuğuna Alanya Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği “Hoş geldin bebek” hediyelerinden takdim eden Başkan Yücel, daha sonra acil servisleri dolaştı. Doktorlar, hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilenen Başkan Yücel, acil şifalar ve hayırlı görevler temennisinde bulundu. Yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Yücel, vatandaşlar ve çocukların yeni yılını kutlayıp, çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0