00
Haber Detayı
23 Ocak 2023 - Pazartesi 16:06
 
Başkan Yücel genel kurulda müjdeler verdi
Akdeniz Bölgesi’nde en büyüğü olacak’ Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulunda konuşan Başkan Yücel, vatandaşlara ve esnafa müjdeler verdi. Yücel, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük kültür merkezi yanında galericiler sitesi ve kamyoncu esnafı için lokal oluşturacaklarını açıkladı.
YAŞAM Haberi
Başkan Yücel genel kurulda müjdeler verdi

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulunda mevcut başkan Ali Darı tekrar başkan seçildi. Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde katılımcılara hitap eden Başkan Yücel art arda müjdeler verdi. Havalimanının ve üniversitelerin açılması, Alanyaspor’un Süper Lig’e yükselmesi ve Mevlüt Çavuşoğlu’nun Dışişleri Bakanı olmasıyla tanınırlığını arttığını söyleyen Başkan Yücel, genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 


Başkan Yücel’in konuşmasının ardından Darı, belediye başkanından kamyoncular garajı yapılması talebini dile getirdi. Yücel de ilçeye 14 düğün salon yaptıklarını açıklayarak, “Bunların yarısı bu dönem içinde yapıldı. İnşallah yakında Akdeniz Bölgesi’nin nasıl en büyük kapalı spor tesislerini yaptıysak en büyük kültür merkezi ve salonlarını buraya inşa edeceğiz. Bölgemizin en büyük sorunlarından birisi galericiler sitesi. Son çalışmalarla galericiler sitesini ve rent a car’cılar bölgesini imar planında lekeledik. İnşallah en kısa zamanda 5 binlik ve binlik planlarını yapacağız. İnşallah kamyoncu esnafımızın lokalin oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0