00
Haber Detayı
26 Haziran 2022 - Pazar 19:48
 
Başkan Yücel'den Yaylalarda Yoğun Mesai
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta sonu yaylalarda yoğun bir mesai yaparak vatandaşlarla buluştu. Başkan Yücel'e yaylalarda vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundular.
YAŞAM Haberi
Başkan Yücel'den Yaylalarda Yoğun Mesai

Yaz sezonunun başlaması ile Alanya' da yayla dönemi de başladı. Vatandaşlar yaylalara akın ederken, bir yandan da pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan Yayla Şenlikleri başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu hafta sonunu yaylalarda vatandaşlarla birlikte geçirdi. 

 

Başkan Yücel ilk olarak Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun Söbüçimen Yaylası'nda düzenlemiş olduğu programa katıldı. Burada yapılan dosthane yemekten sonraki gün ise Başkan Yücel Kaplanhanı Yaylası'na gitti. Kaplanhanı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yücel vatandaşlarla da görüştü. 


SAPADERE'DE FESTİVAL COŞKUSU

Başkan Yücel daha sonra Sapadere Yaylası'nda 6. kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen şenliklere katıldı. Başkan Yücel'e MHP MYK Üyesi Turan Şener'de ziyaretler sırasında eşlik etti. Sapadere Yaylası' nda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yücel, "Pandemi sonrası sizlerle birlikte olmak çok güzel. Geleneksel kültürlerimizii şenliklerle yaşatmaya devam edeceğiz. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum." dedi. Sapadere halkı Başkan Yücel'e büyük sevgi gösterisinde bulundu ve alkışlarla uğurladı. 


DUMLUGÖZE HALKININ BAŞKAN YÜCEL SEVGİSİ

Başkan Yücel daha sonra Alanya'nın komşusu Karaman, Sarıveliler Dumlugöze Köyü 24. Kardelen Hasat Şenliklerine katıldı. Dumlugöze halkı Başkan Yücel'i köy girişinde davullarla birlikte kalabalık bir şekilde karşıladı. Başkan Yücel'e tezahüratlar yapan vatandaşlar, şenlik alanına kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. Başkan Yücel burada da bir konuşma gerçekleştirerek, "Hepimiz yörük kültürüyle yetişmiş Toroslar'ın çocuklarıyız. Sizleri bu güzel günde yalnız bırakmak istemedik. Göstermiş olduğunuz sevgi için teşekkür ederim." dedi. Başkan Yücel'e köy muhtarı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

Yücel daha sonra Göktepe ve Uğrak Yaylalarında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0