00
Haber Detayı
05 Aralık 2021 - Pazar 18:14
 
Başkan Yücel’den Antalya çıkarması
MHP’nin ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programı kapsamında Antalya’da gerçekleştirilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı.
YAŞAM Haberi
Başkan Yücel’den Antalya çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı program 4-5 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya; MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MYK Üyesi İlknur Fidan, MYK Üyesi Akif Çapraz ve MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İl Başkanı Hilmi Durgun ve partililer katıldı.

 

Etkinlik hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genel merkezimizin “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023” sloganıyla düzenlediği iki günlük “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” programını tamamladık. Program kapsamında kentimizin turizm, tarım ve ticaretteki dinamikleriyle, oda ve derneklerimizle istişarelerde bulunup, gazi ve şehit yakınlarımız ile bir araya geldik. Memleketimizin her bir köşesini karış karış gezerek dertlere derman, sorunlara çözüm olmak için uğraşan vekillerimize ve parti yöneticilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0