00
Haber Detayı
22 Ocak 2023 - Pazar 18:15
 
Başkan Toklu’dan Yoğun Haftasonu Mesaisi
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yoğun mesaisine bu haftasonuda devam etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu haftasonu yoğun bir mesai harcadı. Alanya merkezinin yanı sıra civar mahallelerde de düğün, nişan, mevlid ve taziye programlarına katılan Toklu ve ekibi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanmaya devam ediyor.
YAŞAM Haberi
Başkan Toklu’dan Yoğun Haftasonu Mesaisi

TOKLU MUTLULUKLARA ŞAHİTLİK ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Toklu ve ekibi hayırlı işlerde vatandaşları yalnız bırakmıyor, ailelerin mutluluklarına ortak olmayı sürdürüyor. Toklu İlk olarak Demirtaş Mahallesinde Yılmaz ve Erdem ailelerinin evlatları Havva ve Aykut çiftinin düğün merasimine katıldı. Toklu "Ömürlerini birleştiren Havva ve Aykut çiftimizin düğün merasimindeyiz. Bu mutIu günde en güzeI ve hayırIı bir geIeceğin sizinIe oImasını diIiyorum. Yuvanız huzurlu olsun." dedi. 


Cikcilli Mahallesinde Erat ve Uysal Ailelerinin evlatları Meltem ve Hasan çiftinin düğün merasimine katılıp ardından Avsallar Mahallesinde Erdoğan ailelerinin evlatları Meltem ve İlyas çiftinin düğününe katılarak çiftlere mutluluklar diledi. Antalya'nın çeşitli bölgelerinden gelen gençlerin katıldığı 2023 Yılı Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı programına katılan Başkan Toklu, "İl Müftümüz Sn. Nazif Fethi Yalçınkaya, İlçe Müftümüz Sn. İhsan İlhan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Antalya'nın çeşitli bölgelerinden gelen gençlerimizin katıldığı 2023 Yılı Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı'ndayız. 
Asımın nesli diyordum ya, Nesilmiş gerçekten.' ifadelerine yer verdi.


BAŞKAN TOKLU'NUN YOĞUN MESAİSİ PAZAR GÜNÜ DE DEVAM ETTİ
Avsallar Mahallesinde Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 7. Geleneksel Pilav Günü etkinliğine katılan Başkan Toklu ve ekibi burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşınladı. Toklu, "Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin 7. Geleneksel Pilav Günü Şenliğindeyiz. Gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması, gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılması oldukça önemli. Dernek Başkanı Mustafa Nazilli başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi. 


Başkan Toklu daha sonra Mahmutlar Mahallesinde Mesut ve Melike çiftinin düğün törenine katılıp çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Toklu, vatandaşların yalnızca mutlu günlerine değil taziye ve mevlid programları ile hüzünlü günlerinde de yanlarından olmayı sürdürüyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0