00
Haber Detayı
23 Kasım 2021 - Salı 13:19
 
Başkan Toklu’dan Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğretmenlere anlamlı ziyarette bulundu.
YAŞAM Haberi
Başkan Toklu’dan Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi okulları ziyaret ederek okul idarecileri ve  öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlerin toplum için ne kadar önemli olduğuna değinen Başkan Toklu, ‘‘Öğretmenlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onların emekleri ve bizlere aktarmış oldukları bilgi birikimleriyle bu günlere geldik. Her birinize minnettarız. İyi ki varsınız’’dedi.

 

Beraberinde ki heyet ile bugün  okulları ziyaret eden Başkan Toklu  24 Kasım Öğretmenler Günü önce gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle öğretmenlerin gönüllerine dokundu. Öğretmenler bu anlamlı ziyaret için Başkan Toklu’ya teşekkürlerini iletti.

Başkan Toklu ziyaretlerin ardından yapmış olduğu açıklamada, ‘‘Geleceğimizi ve yarınlarımızı teslim edeceğimiz, evlatlarımızın yetişmesinde büyük bir paya sahip değerli öğretmenlerimizi ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ öncesi ziyaret ederek günlerini kutladık, sevinçlerini paylaştık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım, Cumhuriyetimizin en önemli kilometre taşlarındandır. Ülkemizin geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerimizin göstermiş olduğu fedakarlıklar ile geleceğe güvenle bakabiliyoruz. 

Bu vesileyle Yeni nesilleri bilgi seviyesi yüksek, yeniliklere açık, milli ve manevi değerleri benimsemiş bireyler olarak geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimize sevgi, hoşgörü ve sabır dolu fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0